Kárpittisztítás

Olcsón, gyorsan, szakszerűen!

A kárpitok, ágyak, fotelek, kanapék, konyhai székek tisztítása minden esetben a helyszínen történik külön odafigyeléssel ,hogy a kárpitos anyagok tisztításakor a lakás padlója ne legyen nedves ezért azt folyamatosan tisztítás alatt törölgetjük.A kárpitok tisztítása először vizes habbal történő átsúrolással kezdődik a felhasznált anyag levendula illatú így a tisztítás után is a kárpit kellemes illatú lesz. A súrolás a lehető legkíméletesebben, kefe nélkül, nagyméretű szivaccsal történik ahol vigyázunk a tisztítandó felülete épségre kopást ne okozzunk. Ezt követően megkezdődik a kárpit többirányú átszívása kárpittisztító géppel öblítős víz segítségével ami szintén levendula illatú ezáltal tisztított felületnek nagyon kellemes az illata.A száradási idő max. egy nap függ a lakás hőmérsékletétől és páratartalmától.A kárpittisztítás előtt színpróbát végzünk és ahhoz választjuk ki az alkalmas tisztító szereket.

Gépeink:

Kärcher Puzzi 100 Super

Kärcher Puzzi 100 Super

szőnyeg- és kárpittisztító

Kärcher Puzzi 100 Super szőnyeg- és kárpittisztító készülék közepes felületek tisztításához, akár háztartásokban, akár kereskedelemben való használatra. 10-15 m2/óra teljesítménnyel és nagy tartállyal rendelkezik. Közepes felületek tisztításához, akár háztartásokban, akár kereskedelemben való használatra. A tisztavíz tartály szűrőbetéttel lehetővé teszi a hosszú munkavégzést, és megvédi a pumpát a szennyeződésektől.

Kärcher HD 5/15 C Plus K

Kärcher HD 5/15 C Plus K

Karcher nagynyomású mosó

A Karcher legkisebb ipari felhasználásra szánt hideg vizes mosója. 3 dugattyús axiál pumpával. Nagyon könnyen mobilizálható, vízszintesen és függőlegesen is használható. A szóróberendezés külön parkolási és szállítási pozícióval rendelkezik. Sárgaréz hengerfej, automatikus nyomáscsökkentő, finom vízszűrő.

Kärcher SC 1020

Kärcher SC 1020

Karcher gőzborotva, 1.5kW

Fűtési teljesítmény (W): 1500 Tartálytérfogat (l): 1,2, Max gőznyomás (bar): 3,2, Fűtési idő kb (perc/l): 8, Súly (tartozék nélkül) (kg): 3,7, Méretek ( Hossz x szél x mag) (mm): 190x100x280, biztonsági lezáró rendszer, 2m gőztömlő pisztollyal, 2db hosszabbító szárral, padlófej, kézi fúvóka tisztítókendővel, pontsugárfúvókával, körkefével.

ülőgarnítúra

Santoemma Grace

Nagyteljeseítményű három motoros szívó berendezés

A Grace egy professzionális készülék két szívómotorral a hatékonyabb visszaszíváshoz. A készülék nagy szőnyegfelületek tisztítására is kivállóan alkalmas. A 70 literes tisztítóser és szennyesvíztartályok, nagy autonómiát biztosítanak a felhasználóknak.

Santoemma Grace

Fontos információk:

A tisztítást minden esetben Nagy Gábor az a személy végzi akivel Ön beszél telefonon semmi esetben sem adjuk ki a munkát egy harmadik személynek. Minden esetben próba tisztítást végzünk ami ha nem hozza meg a kívánt hatást a megrendelőt költség nem terheli.

  • Száradási idő: 1-1.5 nap
  • Ár: 20.000 Ft mérettől függően (tartalmazza a kiszállás költségét is).