Szőnyegtisztítás

Olcsón, gyorsan, szakszerűen!

A tisztítandó szőnyeg a Debrecen városában lévő műhelybe szállítást követően élősszőr egy speciális szőnyegkefével történő átkefélésre kerül ez után egytárcsás gépi súrolóval kezeljük a szőnyeget. A következő lépés egy speciális foltoldóval történő átkefélés ezután egy bő vizes habos átsúrolás következik.Ez a súrolás fellazítja a tisztítandó szőnyeg szálait és a mélyebben lévő szennyeződéseket is feloldja Ezt követően a szőnyegből nedves porszívós szívással a maradék nedvességet eltávolítjuk ami után a nedves szőnyeg szárítása történik .A szőnyeg állati jellegű takarítását is vállaljuk előtte minden esetbe egyeztetni kell a kívánt szőnyegtisztítási technológiát illetően .A szőnyeg szennyezettségi fokához és fajtájához mérten a legkíméletesebben tisztítunk.A 2017-es évtől a szőnyegek öblítéséhez levendula illatú öblítő szert használunk ami sok esetben érződik a tiszta szőnyegeken is. Kérem a megrendelés előtt közölje velünk ha:

 • a szőnyeg gyapjú anyagú
 • a szőnyeg perzsa fajtájú
 • a szőnyeg végén rojtok találhatóak
 • a szőnyeget állati eredetű szennyeződés érte.

Ön minden esetben azzal a személlyel tárgyal aki a szőnyeget tisztítja így egyértelműen tudunk beszélni a tisztítandó szőnyegről amiért felelősséget is vállalunk. Felhasznált anyagok: Welldone tisztítószer család (www.welldone.eu), foltoldó (zárt technológia). Használt gépek:

Tisztítási határidő: 5-8 nap és megrendelését hétvégén és ünnepnapokon is fogadjuk.

A tisztítandó szőnyeg bútorok alól való kiemelése és visszahelyezése természetesen ingyenes!


Ár: 1500 Ft / négyzetméter (tartalmazza a kiszállás és a házhoz szállítás díját is)

 • Karcher Puzzi 100 ipari szőnyegtisztító
 • Karcher nagynyomású mosó
 • Karcher SC1020 tipusú gőzölő (rágogumi ideális eltávolítója)
 • Santoemma Grace nagyteljeseítményű három motoros szívó berendezés

Gépeink:

Kärcher Puzzi 100 Super

Kärcher Puzzi 100 Super

szőnyeg- és kárpittisztító

Kärcher Puzzi 100 Super szőnyeg- és kárpittisztító készülék közepes felületek tisztításához, akár háztartásokban, akár kereskedelemben való használatra. 10-15 m2/óra teljesítménnyel és nagy tartállyal rendelkezik. Közepes felületek tisztításához, akár háztartásokban, akár kereskedelemben való használatra. A tisztavíz tartály szűrőbetéttel lehetővé teszi a hosszú munkavégzést, és megvédi a pumpát a szennyeződésektől.

Kärcher HD 5/15 C Plus K

Kärcher HD 5/15 C Plus K

Karcher nagynyomású mosó

A Karcher legkisebb ipari felhasználásra szánt hideg vizes mosója. 3 dugattyús axiál pumpával. Nagyon könnyen mobilizálható, vízszintesen és függőlegesen is használható. A szóróberendezés külön parkolási és szállítási pozícióval rendelkezik. Sárgaréz hengerfej, automatikus nyomáscsökkentő, finom vízszűrő.

Kärcher SC 1020

Kärcher SC 1020

Karcher gőzborotva, 1.5kW

Fűtési teljesítmény (W): 1500 Tartálytérfogat (l): 1,2, Max gőznyomás (bar): 3,2, Fűtési idő kb (perc/l): 8, Súly (tartozék nélkül) (kg): 3,7, Méretek ( Hossz x szél x mag) (mm): 190x100x280, biztonsági lezáró rendszer, 2m gőztömlő pisztollyal, 2db hosszabbító szárral, padlófej, kézi fúvóka tisztítókendővel, pontsugárfúvókával, körkefével.

Santoemma Grace

Santoemma Grace

Nagyteljeseítményű három motoros szívó berendezés

A Grace egy professzionális készülék két szívómotorral a hatékonyabb visszaszíváshoz. A készülék nagy szőnyegfelületek tisztítására is kivállóan alkalmas. A 70 literes tisztítóser és szennyesvíztartályok, nagy autonómiát biztosítanak a felhasználóknak.

Kärcher Puzzi 100 Super

szőnyeg

Kärcher SC 1020

Szőnyegtisztítás Debrecenben helyszínen

Tisztítás a tisztítandó felület egytárcsás gépi súrolóval történő átkefélésével kezdődik -ez egy több mint 30kg-os speciális szőnyegkefe-mellyel egyidőben takarító szert juttatunk a szőnyegbe aminek következtében a szőnyeg fellazul és mélyebb rétegeiből is könnyebben eltávolítható a szennyeződés. Ezután egy nagy teljesítményű öblítő vizes átpermetezés és szívás követ a lehető legkisebb szívófejjel (a legerősebb szívóhatás miatt) vagy igény szerint nagy teljesítményű hárommotoros szívóberendezéssel.Minden esetben a tulajdonossal egyeztetünk a felhasznált tisztító szereket illetően. A tisztítást követően a szőnyeg felület legkésőbb 24 óra után használható.A padlószőnyeg tisztításakor használt gépek garantálják a szőnyeg legjobb minőségű tisztítását .Minden esetben végzünk próbatisztítást a szőnyeg felületén ami ha nem megfelelő nem kérjük el a kiszállás költségét.A tisztított szőnyeg felületet a visszaszívással egy időben öblítős vízzel permetezzük ami kellemes illatot biztosít a tiszta szőnyegnek a takarítás után.

Felhasznált anyagok: Frosch tisztító (http://www.frosch.de), Vanis folttisztító szappan (http://www.vanish.hu). Gépeink:
 • egytárcsás gépi súroló, 30g-os súlya miatt a leghatékonyabb szőnyeg súroló berendezés.
 • Karcher Puzzi 100 szőnyegtisztító
 • Santoemma Grace ipari kárpittisztító hárommotoros berendezés.
szőnyeg

Fontos információk:

A kapott munkát minden esetben az Önnel telefonos egyeztetést végző szakember végzi nem adjuk át harmadik személynek.

 • Száradási idő: 1-1.5 nap
 • Ár: szobánként eltérő : 6000 – 9000 Ft (tartalmazza a kiszállás költségét is).